Skip to content

Често задавани въпроси

С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси в най- кратки срокове. Не се колебайте да ни потърсите!
  • Извършваме доставки само на територията на град Пловдив в дните понеделник, сряда и петък между часовете 09:00 и 19:00.
  • Цената на доставката е фиксирана: 5.00 лв. при наложен платеж, а за поръчки на стойност над 40.00 лв. доставката е безплатна.
  • Приемаме поръчки всеки ден, като поръчките, направени след 17:00 ч., ще бъдат обработени на следващия работен ден.
  • Можете да заплатите Вашата поръчка с наложен платеж на място при доставката;
  • Цената на доставката е фиксирана: 5.00 лв. при наложен платеж, а за поръчки на стойност над 40.00 лв. доставката е безплатна.

Да, можете да откажете направената поръчка до 17:00 ч. в деня, в който е направена покупката чрез контактната форма или на телефон:+359 885 422 535

Да, поръчки се приемат не само през онлайн платформата, а и на посочения телефонен за контакт с наш търговски представител.
Доставките се извършват с нефиксиран часови диапазон и не можем да гарантираме точен час за доставка. Нашите доставчици се движат по определени маршрути, в зависимост от натовареността и адресите, които имат в конкретния часови диапазон.
Можете да изберете дали да заменим липсващите продукти с други подобни като цена или да ги премахнем от Вашата поръчка.
В този случай, моля да ни информирате възможно най-скоро (до 24 часа) след доставката, за да можем да се направим допълнителна доставка или да бъдете компенсирани.
Продуктите се пакетират в централен склад в деня на твоята доставка. Автомобилите на Рента Груп – Еко хотел Здравец ЕООД са специално оборудвани с хладилни отделения с цел да запазим свежестта и качеството на продуктите.
Доставчиците са от малкото чужди хора, които допускате във Вашия дом. Поради тази причина, сме събрали екип от ентусиазирани и млади хора, които ще доставят покупките Ви с усмивка. Не се колебайте да ги помолите да внесат тежките торби във Вашия дом. Винаги може да разчитате на тях.
В този случай, моля да ни информирате възможно най-скоро (до 24 часа) след доставката, за да можем да заменим продукта и да го върнем за рекламация.
При разлика в грамажите на продуктите на стойност над 0,50 лв, се изпраща промо код за отстъпка по имейл или сумата се възстановява.
Свържете се с наш търговски представител!
Цени и асортимент

Ако имате въпроси, свързани с цените или асортимента, не се колебайте да ни потърсите.

Помощна информация

В секцията "Въпроси и отговори" можете да намерите много допълнителна информация.

Предпочитате да говорите директно с наш експерт? Обадете се или ни пишете!

Телефон: +359 885 422 535
Email: sales@zdravetzfood.com